Living room redecoration

Skärmavbild 2016-04-26 kl. 20.22.16

  1. Vertigo pendant lamp – Petite Friture // 2. Sofa XL – Tine K Home // 3 + 4. Cushions – Linum // 5. Green plants // 6. Christiane Dame – Piqmo  // 7. CH25 – Wegner/Carl Hansen & Son // 8. Platner coffee table – Knoll // 9. Solid Francis Pearl – Layered // 10. Ljusstake tre kulor – Svenskt Tenn 

Fick ett ryck sist jag var hemma i Sverige och sålde båda sofforna i vardagsrummet på blocket. Så nu passar jag på att göra några ytterligare justeringar där, byta matta och tavlor osv. Ovan ser ni känslan jag vill skapa. Jag tänker ljusa möbler och matta, fotokonst, gröna växter, silverdetaljer och glasbord. Har köpt den vita soffan, kanske inte det smartaste med småbarn men äsch den går ju att tvätta plus att fördelen vägde över med de oändliga möjligheterna i valet av kuddar! Nedan ser ni några vardagsrum jag inspirerats utav.

Last time I was in Sweden I sold both my sofas. So for the moment looks the living room quite empty. You can see the feeling I want to create above. I´ve bought the white sofa, maybe not the smartest with small children but it can always be washed and I love the fact that I can have any colour I like on the cushions! The pictures underneath show some living rooms that have inspired me. 

Hannas room

96f0bf76e29f3207f8f3c8013f589a68
House of Philia
Home of Joanna Laajisto

Emma